Hoe werkt het?

Cycle Berlin 2021

Dit jaar voegen we een nieuwe editie aan onze cycle evenementen toe namelijk Berlijn. In vijf etappes fietsen we van Nederland naar Berlijn. In totaal zullen we 750 kilometer fietsen in vijf dagen langs de vele kastelen, boerderijen, typerende dorpjes en grote steden van Duitsland. Op de laatste dag zullen we met bubbels in de hand finishen bij de Brandenburger Tor. Per dag fietsen we gemiddeld 150 kilometer en daarbij zijn steile klimmen bij Cycle Berlin beperkt. Dit jaar zijn er 55 fietsplekken beschikbaar. Ga jij in 2021 mee op dit onvergetelijke avontuur? Doe individueel of als team mee en fiets samen met je collega's, familie of vrienden naar de Brandenburger Tor.

Inschrijven Brochure aanvragen
Als fietser weten wij als geen ander hoe belangrijk het hart is. De Hartstichting financiert onderzoek om hart- en vaatziekten eerder op te sporen en beter en sneller te behandelen. Meer bewegen, gezonder eten en minder stressvol leven zijn belangrijke factoren die helpen ter voorkoming van hart- en vaatziekten. Daar is veel geld voor nodig en daarvoor komen wij in actie. Natuurlijk helpen wij jou om het minimale bedrag op te halen. Tot nu toe is er nog geen deelnemer geweest die het minimum bedrag niet heeft gehaald. Inspiratie nodig? Bekijk dan ons sponsorplan. 

WAT IS ER INBEGREPEN?

Cycle Berlin is een fundraising event voor de hartstichting. Voor het Cycle Berlin startbewijs haal je minimaal € 750 op, liefst meer natuurlijk, want met 1,55 miljoen patiënten zijn hart- en vaatziekten een ongekend groot probleem. Deelname fee bedraagt € 429.
5 hotelovernachtingen
Uniek wielershirt
Dagelijks ontbijt & lunch
Fietstransport naar Nederland
Dagelijks vervoer van je bagage
Mecaniciens en medische ondersteuning

Op welke fiets kunnen we meedoen?

 Er kan meegedaan worden op een wielerfiets, mountainbike of een gravel/crossfiets.

Wielerfiets

Mountainbike

Gravel/crossfiets


Nog te gaan..