Hoe werkt het?

CYCLE Berlin 2022

Dit jaar voegen we een nieuwe editie aan onze CYCLE evenementen toe! In vijf etappes fietsen we van Nederland naar Berlijn. In totaal zullen we 750 kilometer fietsen in vijf dagen langs de vele kastelen, boerderijen, typerende dorpjes en grote steden van Duitsland. Op de laatste dag zullen we met bubbels in de hand finishen bij de Brandenburger Tor. Per dag fietsen we gemiddeld 150 kilometer en daarbij zijn steile klimmen bij CYCLE Berlin beperkt. Ga jij in 2022 mee op dit onvergetelijke avontuur? Doe individueel of als team mee en fiets samen met je collega's, familie of vrienden naar de Brandenburger Tor.


WAT IS ER INBEGREPEN?

Als deelnemer van CYCLE Berlin beleef je een onvergetelijke ervaring!
Zodra jij je inschrijft krijg je een persoonlijke actiepagina waar je donaties op kunt halen. Hier kun jij je eigen ervaring en betrokkenheid tot de Hartstichting delen en wat over jezelf vertellen. De organisatiekosten voor CYCLE worden enkel betaald met het inschrijfgeld van de deelnemers. CYCLE is een fundraising event voor de hartstichting.
Elke euro die gedoneerd wordt gaat direct naar de Hartstichting voor onderzoek naar hart-en vaatziekten.
5 hotelovernachtingen
Uniek Shimano wielershirt
Dagelijks uitgebreid ontbijt & lunch
Fietstransport naar Nederland
Dagelijks vervoer van je bagage
Mecaniciens en medische ondersteuning

Op welke fiets kunnen we meedoen?

 Er kan meegedaan worden op een wielerfiets, mountainbike of een gravel/crossfiets.

Wielerfiets

Mountainbike

Gravel/crossfiets


Nog te gaan..

Als fietser weten wij als geen ander hoe belangrijk het hart is. De Hartstichting financiert onderzoek om hart- en vaatziekten eerder op te sporen en beter en sneller te behandelen. Meer bewegen, gezonder eten en minder stressvol leven zijn belangrijke factoren die helpen ter voorkoming van hart- en vaatziekten. Daar is veel geld voor nodig en daarvoor komen wij in actie. Natuurlijk helpen wij jou om het minimale bedrag op te halen. Tot nu toe is er nog geen deelnemer geweest die het minimum bedrag niet heeft gehaald. Inspiratie nodig? Bekijk dan onze sponsortips.

Sponsortips Whatsapptips Instagramtips Facebooktips