Tips om via Whatsapp sponsors te werven 

DURF te vragen
Dit is eigenlijk de meest waardevolle tip: durf te vragen! Je vraagt het namelijk niet voor jezelf, maar voor een gezond hart voor iedereen. Dagelijks overlijden er altijd nog 100 mensen aan hart- en vaatziekten. Een appje is zo gestuurd. Dus zet je over die 1e drempel heen en GO for IT!

Gebruik de VOORBEELD berichten
Vind je toch nog lastig om te vragen? Gebruik dan onze voorbeeld berichten voor Whatsapp. Deze zijn te vinden op cyclevoorjehart.nl/social-media. Je hoeft er alleen maar op te klikken en de rest wijst zich vanzelf.

Stuur een HERINNERING
De kracht van herhaling! Het is wetenschappelijk bewezen dat je gemiddeld iets 3x moet vragen voordat mensen tot actie over gaan. Dit geldt vast niet voor jou ;-) maar toch. Stuur je vrienden en familie dus gerust een herinnering als ze je nog steeds niet gesponsord hebben.

Maak het je sponsors MAKKELIJK
Kies een bedrag door op de € deel sponsorverzoek knop te gebruiken en stuur ze via de Whatsapp sponsorverzoek voor een zelfgekozen bedrag. Willen ze toch zelf een bedrag kiezen? Laat dan het bedrag leeg en delen maar!

Geef IETS Terug
App naar je familie en vrienden dat je graag iets terug doet voor een mooi sponsorbedrag. Of het nu iets kleins is of wat groter; een persoonlijke beloning is natuurlijk super sympathiek. Je zult merken dat dit heel veel oplevert.

BEDANK je sponsors
Vergeet NOOIT, maar dan ook NOOIT je sponsors een persoonlijk bedankje te sturen nadat ze jou (en hiermee de Hartstichting) gesponsord hebben.