Waar draag je aan bij?

Meedoen aan CYCLE Berlin is meer dan alleen een fietstocht. Je bent lekker sportief bezig voor je eigen hart én dat van een ander. Met jouw deelname help je de Hartstichting namelijk Nederland hartgezonder te maken. We investeren in onderzoek en zetten in op preventie.

Goed voor je eigen hart

Bewegen is goed voor je hart. Het verlaagt je bloeddruk en je kans op hart- en vaatziekten. Kansen om meer te bewegen zijn er genoeg. Maar hoe laat je jezelf en je hart hier extra van profiteren?

Door mee te doen aan CYCLE Berlin ben je sportief bezig. Maar je brengt ook tijd door met mensen van wie je houdt, je maakt samen lol en kan lekker bijpraten. Wist je dat je hart hier ook blij van wordt? Een dagje eropuit vermindert spanningen en geeft jou en je hart energie!Goed voor het hart van een ander

Door mee te doen aan CYCLE Berlin haal je geld op voor onder andere belangrijk onderzoek naar hart- en vaatziekten. Laat je sponsoren of doe zelf een donatie. Hiermee steun je het werk van topwetenschappers en draag je bij aan een hartgezonder Nederland. En iets goeds doen voor een ander maakt je eigen hart ook blij!

Nog meer CYCLE voorje hart in 2022

CYCLE Paris

26 t/m 30 mei

CYCLE NL 


25 september 

Meer infoInschrijven

Over Hartstichting

In totaal zijn er zo'n 1,55 miljoen hart- en vaatpatiënten. Als we niks doen, komen er in
10
jaar nog een half miljoen patiënten bij. Samen kunnen we die groei nu nog stoppen. 

Dit doet Hartstichting