Waar draag je aan bij?

Meedoen aan CYCLE Berlin is meer dan alleen een fietstocht. Lekker sportief bezig zijn is goed voor je eigen hart én dat van een ander. Ontdek waarom dat zo is en doe ook mee.

Goed voor je eigen hart

Bewegen is goed voor je hart. Het verlaagt je bloeddruk en je kans op hart- en vaatziekten. Kansen om meer te bewegen zijn er genoeg. Maar hoe laat je jezelf en je hart hier extra van profiteren?

Door mee te doen aan CYCLE Berlin ben je heel sportief bezig. Maar je brengt ook tijd door met de andere deelnemers, je maakt nieuwe vrienden en hebt samen lol. Wist je dat je hart hier ook blij van wordt? Een dagje eropuit vermindert spanningen en geeft jou en je hart energie!Goed voor het hart van een ander

Door mee te doen aan CYCLE Berlin kun je geld ophalen voor onderzoek. Laat je sponsoren of doe zelf een donatie voor onderzoek. Hiermee steun je het werk van topwetenschappers en draag je bij aan oplossingen om hart- en vaatziekten eerder op te sporen en beter te behandelen. En iets goeds doen voor een ander maakt je eigen hart ook blij!

Nog meer CYCLE voorje hart in 2022

CYCLE Paris

26 t/m 30 mei

CYCLE NL 


25 september 

Meer infoInschrijven

Over Hartstichting

In totaal zijn er zo'n 1,55 miljoen hart- en vaatpatiënten. Als we niks doen, komen er in
10
jaar nog een half miljoen patiënten bij. Samen kunnen we die groei nu nog stoppen. 

Dit doet Hartstichting