Wat fijn dat je op dit gedeelte van onze site terecht bent gekomen!

Voor zowel Cycle Paris als Cycle Berlin 2020 zijn wij nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Om Cycle ieder jaar weer mogelijk te maken, zijn wij afhankelijk van onze vrijwilligers. De meeste van hen worden uiteraard ingezet tijdens Cycle Paris en Cycle Berlin zelf en de dagen ervoor en erna. Maar ook gedurende het jaar zijn er een aantal vrijwilligers die ons ondersteuning bieden. Met z’n allen werken we aan een mooi evenement voor een prachtig doel, de Hartstichting!

Nieuwsgierig wat onze vrijwilligers allemaal doen? Onze functies zijn zeer gevarieerd. Wij geloven erin om vrijwilligers in te zetten in hun kracht. Er wordt geluisterd naar jouw visie en mening. De projectleider is natuurlijk altijd aanspreekbaar voor vragen en/of overleg. 

Voor iedere editie zijn wij op zoek naar 10 vrijwilligers.
Omdat onze crew klein is rekenen wij erop dat ieder crewlid naast zijn hoofdactiviteit ook bijspringt op de andere onderdelen.

De onderdelen zijn:

Onderdeel Taken
Algemeen Algemene ondersteuning onderweg. 
Route Gehele route, checkpoints, calamiteitenteam en algemene coordinatie. 
Communicatie Radio, foto, video, internet, webredactie en persvoorlichting.
Mecanicien  Fietsonderdelen, fietsvervoer terug, aanspreekpunt onderweg.  
Videograaf Video
Fotograaf Foto's
EHBO/Dokter 2 losse functies, begeleiding deelnemers, controle gezondheid deelnemers. 


Wat je voor jouw werk als vrijwilliger terug krijgt is onbetaalbaar! Samen met de andere vrijwilligers werk je mee aan een prachtig doel en daarbij maak je veel plezier. Je leert veel nieuwe mensen kennen en doet nieuwe ervaringen op. Daarnaast wordt je uitgenodigd voor een aantal bijeenkomsten, soms met een meer informatief karakter zoals de vrijwilligersbijeenkomst, maar ook bijeenkomsten zoals de kick-off en het reunie.

Ben je enthousiast geworden en wil jij ook lid worden van ons team? Meld je dan hieronder aan als vrijwilliger, we leren je graag kennen! Je kan je aanmelden voor beide Cycle evenementen maar ook voor enkel Parijs of Berlijn. Alle hulp is welkom.

Heb je misschien nog vragen of wil je je aanmelden, mail dan naar cycle@hartstichting.nl.