Tips om via Instagram sponsors te werven 

LINK in BIO
Maak in jouw Instagram bio duidelijk dat je fiets voor CYCLE Paris of Berlin en zet hierin de link naar jouw sponsorpagina. Vervolgens kun je hier in je Instagram posts naar verwijzen zodat je volgers alleen maar hoeven te klikken om je te sponsoren.

ZOEK & gebruik de CYCLE GIF stickers
Plaats je resultaten van je sponsoractie of jouw trainingen op Instagram Stories. En zoek bij de GIF stickers op ‘CYCLE voor je hart’ en gebruik een van deze toffe GIF-jes om jou verhaal op te leuken!

Gebruik onze Instagram AFBEELDINGEN en GIFjes
Download de speciaal voor Instagram gemaakte afbeeldingen van CYCLE voor je hart in jouw Instagram post en Instagram Stories. Ben je handig in Paint? Gebruik dan de afbeeldingen waar je je foto nog in kan plakken. Zo niet, gebruik dan gewoon de andere afbeeldingen.

Gebruik HASHTAGS & TAG erop los!
Zet verschillende hashtags in je Instagram posts zodat je berichten ook te vinden zijn voor mensen die jou nog niet volgen. TIP: gebruik #ikfietsvooreengezondhart en tag #CYCLEvoorjehart, #CYCLEparis of #CYCLEberlin in je posts. Wie weet reposten wij jouw actie!

Instagram TV
Heb je een coole sponsoroproep gefilmd? Of een video van een sponsoractie gemaakt? Plaats deze dan ook op Instagram TV! Hier kan je video’s maximaal 1 uur plaatsen. Wees creatief en maak een leuke oproep. En vergeet natuurlijk niet naar de link in je bio te verwijzen.

Instagram hoogtepunten
Leg in een aantal leuke Instagram Stories uit waarom jij meedoet met CYCLE Paris of CYCLE Berlin en sla deze op als hoogtepunt op jouw profiel. Zo blijft jouw verhaal voor iedereen die jouw profiel bezoekt, langer dan 24 uur te zien.