Harts Tour

Op de pedalen voor ons hart

Meer informatie

Hartklachten bij vrouwen zijn anders dan bij mannen, andere symptomen, andere behandeling. Maar die andere behandeling is nog niet algemeen bekend of zelfs helemaal uitgezocht. Dat moet beter. Meer onderzoek en betere communicatie, daar fietsen wij voor.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

15
05/03/2020
15:35

Janny

Bekijk alle
  Bekijk alle
02/12/2019 | 19:22

Mosselavond brengt €730,- op.

De mosselavond bij volleybalvereniging Symmachia Roosendaal is in meerdere opzichten een groot succes geworden. Het was een supergezellig avond waarbij iedereen heerlijk heeft kunnen genieten van een lekkere pan mosselen. Dankzij vele helpende handjes van enthousiaste mensen verliep de avond op rolletjes. En dankzij de sponsoring van verschillende lokale ondernemers is er een geweldig mooi bedrag overgebleven voor het Team Harts Tour van Ben en Nicole: maar liefst €730,- . Al het geld komt ten goede aan De Nederlandse Hartstichting.