FC De Lachende Binnenband

FC De Lachende Binnenband fietst hart voor het goede doel!

Meer informatie

Drie goede vrienden, met elkaar verbonden door sport, vakanties, humor en uitdagingen, dat zijn wij!

Met hart- en vaatziekten in onze nabije omgeving is dit goede doel voor ons een logische keuze, maar bovenal kijken we er bijzonder naar uit om deze uitdaging met elkaar aan te gaan.

Zouden we dit kunnen? We zijn geen echte fietsers dus we zullen pittig aan de bak moeten, maar we hebben er zin in. En als het ff kan met een goede grap.

Van 8 t/m 13 juli fietsen wij Gert, Inge en Judith als team FC De Lachende Binnenband van Apeldoorn naar Berlijn voor het goede nl. geld ophalen voor het onderzoek naar Hart- en Vaatziekten.

Steunen jullie ons met een donatie? Dan gaan wij dit gewoon doen!

Heel erg bedankt alvast!

Liefs,

Gert, Inge & Judith

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

10
18/03/2020
18:16

Ronald

Bekijk alle