Vincent Koeckhoven

Ik kom in actie voor een sterk hart voor iedereen!

( Lid van team: Vino&Velo Kamerik )

Doneer nu
Meer informatie

Ons  team “Vino en Velo Kamerik” bestaat uit Ard van Straten, Arno Schutten, Daan van der Lingen, Geert Krikke, Linda Krikke, Mieke van Hattum en Vincent Koeckhoven.
Wij gaan in juli 2020 in 5 dagen 750 km naar Berlijn fietsen. Met deze sportieve tocht halen we geld op voor onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Het evenement heet niet voor niets 'Cycle voor je hart'.
Wij maken regelmatig mee, dat mensen met hart- en vaatziekten te maken krijgen. Vele van ons zien van nabij de impact van een hartziekte en de behandeling ervan. Door deze ervaringen weten wij hoe belangrijk het is, dat het onderzoek doorgaat, dat preventie verder verbeterd, dat de overlevingskans bij een hartaanval omhoog gaat en dat de bijwerkingen verminderen.
Wij hebben de mogelijkheid om voluit te leven en te fietsen en dat gunnen wij anderen ook, vandaar onze inzet voor de hartstichting. Help met uw gift en of bestelling om meer grensverleggend onderzoek, een beter medicijn of vaccin tegen slagaderverkalking, meer reanimatie trainingen van hulpverleners en meer AED’s mogelijk te maken.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

25
12/01/2020
09:25

Esmee

Bekijk alle