Peter Schutte

Live slow, ride heart!

Doneer nu
Meer informatie

Komende zomer fiets ik van Apeldoorn naar Berlijn om geld in te zamelen voor de Hartstichting. Als kind speelde het goed functioneren van een hart al een grote rol. Mijn moeder heeft last van hartritmestoornissen gehad. Op latere leeftijden verschillende hartinfarcten, waarvan de laatste nog niet heel lang geleden. Mijn vader zijn hart was sterk, maar ook zijn sterke hart heeft verschillende infarcten gehad. Pas geleden kreeg mijn oudste zus een hartinfarct. En een klein neefje werd geboren met een half hart en heeft het helaas na een aantal maanden niet gered. Gelukkig is er ook mooi nieuws te vertellen over hart en aanverwanten: zo gaat mijn hart sneller kloppen van Mirjam Wolder. En wat denk je? Ze werkt ook nog eens bij de Hartstichting.

Om een gezond hart te hebben is het belangrijk om gezond te leven, voldoende te bewegen en regelmatig je bloeddruk te laten meten. Allemaal zaken die vanzelfsprekend ZIJN, maar niet altijd vanzelfsprekend zijn.

Daarom fiets ik deze zomer 750KM naar Berlijn. De stad die me dit voorjaar heeft laten zien dat een kloppend hart een levend hart is.
Met 150KM per dag een heerlijke 5 daagse uitdaging.

Graag nodig ik je uit om een donatie over te maken via bovenstaande link. Zelf heb ik de overnachtingen, de verzorging, de maaltijden en de reis terug al betaald, dus al jouw geld gaat rechtstreeks naar de Hartstichting. Doe je mee?!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

50
05/12/2019
07:48

Ester

Bekijk alle