Peter Attema

Ik kom in actie voor een sterk hart voor iedereen!

( Lid van team: Zoef Zoef de Haasjes )

Doneer nu
Meer informatie

Ondanks mijn gezonde leefstijl heb ik last van hoge bloeddruk. De oorzaak van hoge bloeddruk is niet altijd bekend. Ook bij mij niet. Wat ik wel weet is dat er sprake is van erfelijke aanleg in mijn 

In mijn directe omgeving heb ik al diverse keren meegemaakt hoe belangrijk het is dat er onderzoek is en wordt gedaan naar hart- en vaatziekten. Dankzij nieuwe technieken zijn dierbaren er nog, die pakweg 10 -25 jaar geleden kansloos waren geweest .

 Maar er is nog zoveel te doen! Daarom haal ik met liefde en plezier geld op voor de Hartstichting. Dat doe ik door mee te doen aan een toertocht. In 5 dagen naar Berlijn, lekker fietsen door prachtige dorpen en natuur maar vooral om het goede doel te steunen. 

Wil je zeker weten dat je 5 dagen van me af bent? 😊 Sponsor me dan!    

Alvast bedankt!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

50
01/07/2019
21:08

Peter

Bekijk alle