Pauline Hogenbirk Hupkes

❤️❤️🚴 Hartenfiets

Doneer nu
Meer informatie

Research naar hartziekten en informatie over hartziekten zijn hard nodig.

In mijn directe omgeving ervaar ik welke impact hartziekte heeft op het dagelijks leven. Een aantal jaar geleden viel mijn man Bas regelmatig flauw. Herhaardelijk dacht ik dat hij zou dood gaan. Na meer dan een jaar onderzoeken op allerlei gebieden, er is zelfs gezegd dat het tussen zijn oren zat, bleek dat er een vernauwing zat in zijn hart. Na gedotterd te zijn en het plaatsen van een stent was het flauwvallen over en kon er aan herstel worden gewerkt, zowel lichamelijk als emotioneel.

Daarom fiets ik naar Berlijn om sponsorgeld op te halen voor de hartstichting, die daarmee een verbetering voor hartpatiënten kan realiseren.

 

Alle kleine beetjes helpen

 

lieve Anonieme donateurs,

ik kan jullie niet persoonlijk bedanken voor jullie donaties aan de hartsctichting via mijn ♥️♥️🚴 actie.

Heel erg bedankt daarvoor,

GRTZ

Pauline

 

 

 

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

15
12/02/2020
08:29

Anoniem

Bekijk alle