Pauline Hogenbirk Hupkes

❤️❤️🚴 Hartenfiets

Doneer nu
Meer informatie

Research naar hartziekten en informatie over hartziekten zijn hard nodig.

In mijn directe omgeving ervaar ik welke impact hartziekte heeft op het dagelijks leven. Een aantal jaar geleden viel mijn man Bas regelmatig flauw. Herhaardelijk dacht ik dat hij zou dood gaan. Na meer dan een jaar onderzoeken op allerlei gebieden, er is zelfs gezegd dat het tussen zijn oren zat, bleek dat er een vernauwing zat in zijn hart. Na gedotterd te zijn en het plaatsen van een stent was het flauwvallen over en kon er aan herstel worden gewerkt, zowel lichamelijk als emotioneel.

Daarom fiets ik naar Berlijn om sponsorgeld op te halen voor de hartstichting, die daarmee een verbetering voor hartpatiënten kan realiseren.

lieve Anonieme donateurs,

ik kan jullie niet persoonlijk bedanken voor jullie donaties aan de hartsctichting via mijn hartenfiets actie. Heel erg bedankt daarvoor,

GRTZ

Pauline

Kerstavond 2019

Wat een mooi kado, mijn streefbedrag voor de Hartstichting is binnen. Bedankt allemaal, het voelt als een warm hart wat jullie de hartstichting en mij geven.

Een streefbedrag is niet de limit, meer mag natuurlijk en alle beetjes helpen.

Op naar de €1250 zou ik zeggen: 'the sky is the limit'

 

25 november 2019:

Inmiddels is er al meer dan € 10.000 euro opgehaald(cycle Parijs & Berlijn). Ik ben net gestart met mijn sponsoractie voor de Hartstichting.

Lukt het mij om voor kerst 2019 mijn minimale sponsor bedrag  (€ 750,-) binnen te halen, dan verloot ik het gouden cycle koerspetje dat de  kerstman mij cadeau doet onder de sponsoren die dit mogelijk gemaakt hebben. En vergeet niet, ook alle kleine donaties aan de hartstichting helpen, doe ze via mij actie site

24 december 2019:

Het minimale sponsorgeld is ruim binnen. Daarom is zojuist de loterij voltrokken en de winnaar is Gert van't H., gefeliciteerd. Fijne feestdagen voor iedereen,

GRTZ

Pauline 

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

5
17/01/2020
20:55

Anoniem

Bekijk alle