Nicole van Ostayen - de Leeuw

Op de pedalen voor het vrouwenhart

( Lid van team: Harts Tour )

Doneer nu
Meer informatie

Ik heb al een aantal jaar zelf hartklachten. Op dit moment zit ik midden in de zoektocht naar de juiste medicatie en behandeling. Ik fiets voor mijn hartrevalidatie, maar ook om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar hartproblemen bij vrouwen en een betere communicatie.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

10
29/01/2020
22:43

Jan

Bekijk alle
  Bekijk alle
02/12/2019 | 19:28

Mosselavond brengt €730,- op.

De mosselavond bij volleybalvereniging Symmachia Roosendaal is in meerdere opzichten een groot succes geworden. Het was een supergezellig avond waarbij iedereen heerlijk heeft kunnen genieten van een lekkere pan mosselen. Dankzij vele helpende handjes van enthousiaste mensen verliep de avond op rolletjes. En dankzij de sponsoring van verschillende lokale ondernemers is er een geweldig mooi bedrag overgebleven voor het Team Harts Tour van Ben en Nicole: maar liefst €730,- . Al het geld komt ten goede aan De Nederlandse Hartstichting.