Nicole van Ostayen - de Leeuw

Op de pedalen voor het vrouwenhart

( Lid van team: Harts Tour )

Doneer nu
Meer informatie

Ik heb al een aantal jaar zelf hartklachten. Op dit moment zit ik midden in de zoektocht naar de juiste medicatie en behandeling. Ik fiets voor mijn hartrevalidatie, maar ook om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar hartproblemen bij vrouwen en een betere communicatie.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

10
13/11/2019
07:26

Nikki

Bekijk alle
  Bekijk alle
22/10/2019 | 12:33

team Harts Tour

Team Harts Tour bestaat uit 2 deelnemers, Ben en Nicole. Ik (Nicole), ben sinds ruim 2 jaar hartpatiënt. Een typische vrouwen hartkwaal, oplossing is een handvol pillen en een gezonde levensstijl. Al 2 jaar ben ik op zoek naar een balans in medicatie, zodat ik kan leven naar mijn leeftijd, die is 46 en niet 86.Meer onderzoek hiernaar is zeker nodig. Ik ben een volleyballer en Ben is mijn volleybaltrainer. Ben is ook een fietser en fietst al regelmatig voor verschillende goede doelen, tochten en bergen op. Ik daarintegen, heb tot nu toe nog nooit op een racefiets gereden. Wel ben ik al 6 jaar actief voor de Roparun en sinds afgelopen jaar ook voor de Alpentocht voor de Cliniclowns, maar dan als sportmasseur. Afgelopen zomer besloot ik dat ik het anders aan moet gaan pakken en ben gaan kijken welke akties de hartstichting heeft. Fietsen past bij mijn gezonde leefstijl en geeft mij de duurconditie die ik nodig heb en die ik van volleyballen niet krijg. Dit fietsen ga ik dus gebruiken voor mijn revalidatie. Zo heb ik een doel om naar toe te trainen, de Cycle Berlin. Ik weet niks van fietsen en dus kwam ik al snel bij Ben uit voor advies. Ik was helemaal blij, toen hij zei dat het hem ook wel leuk leek om met me mee naar Berlijn te fietsen. We zijn per slot van rekening teamsporters. Als team kunnen we samen akties organiseren om ons sponsorgeld bij elkaar te krijgen. Wat ook heel belangrijk is, is dat we samen kunnen trainen. Hij is dus niet meer alleen mijn volleybaltrainer, maar ook mijn fietstrainer/coach. Ondertussen heb ik al mijn fietsmaterialen bij elkaar en zijn we ingeschreven als team Harts Tour. We zijn los, het is zover, we gaan ervoor. Trainen, sponsor akties.....op naar een gezond hart! Je gaat nog van ons horen!