Judith Janssen

Fietsen voor en met het 💜

( Lid van team: FC De Lachende Binnenband )

Doneer nu
Meer informatie

"Wát ga je doen??", hoorde ik de afgelopen tijd om mij heen. De fiets en ik zijn namelijk niet direct een logische combinatie. Maar toen mijn goede vrienden Gert en Inge mij vroegen of ik met ze mee wilde fietsen naar Berlijn, was mijn interesse snel gewekt. Ik hou namelijk wél van een uitdaging. En toen ik hoorde dat we voor de Hartstichting zouden fietsen, was ik om. Ik ga mee!

We hebben allemaal wel iemand in onze omgeving die te maken heeft met een ziekte aan het hart of het vatenstelsel. De impact is vaak groot. Het hart is onze belangrijkste spier en onze vaten de rode draad van ons lichaam. Problemen met deze organen zijn vaak levensbedreigend. Er is nog veel onderzoek nodig om de behandeling van hart & vaatziekten te verbeteren en de verschillende aandoeningen eerder te kunnen herkennen. Ik maak me hier 💜 voor door een enorm eind te gaan fietsen. Steunen jullie mij met een donatie? Alvast geweldig bedankt 😘

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

40
10/03/2020
09:34

Daniëlle

Bekijk alle