John Hofstede

Voor een sterk hart op weg naar Berlijn!

Doneer nu
Meer informatie

"Ik gun iedereen een gezond hart, fietsplezier en Berlijn."

In Cycle Berlin komen drie van mijn passies samen. Mijn passie voor (race)fietsen, mijn liefde voor Berlijn en mijn verlangen om wat voor anderen te doen. In dit geval voor degenen die hartzorg nodig hebben. En eigenlijk voor ons allemaal, om te voorkómen dat we dat nodig hebben.

Het is alweer meer dan een decenium geleden dat mijn vader een open-hart-operatie onderging en een aantal bypasses kreeg. Wat knapte hij daarvan op!

Inmiddels weet ik dat er dagelijks:

  • 103 mensen sterven mensen aan een hart- of vaatziekte: 50 mannen en 53 vrouwen
  • 24 mensen jonger dan 75 jaar sterven aan een hart- of vaatziekte
  •  zo'n 700 worden opgenomen mensen in het ziekenhuis vanwege een hart- of vaatziekte

(meer cijfers vind je in het Cijferboek hart- en vaatziekten 2019)

Ik heb er onwijs veel zin in. Extra leuk vind ik dat we door mijn werkplaats (Lochem) fietsen en op steenworpafstand langs mijn huis.

Gemiddeld 150 kilometer per dag. Dat is wat ik er in ieder geval insteek. Ik hoop dat jullie willen helpen. Het liefst met een donatie, klein of groot. Maar gewoon een aanmoediging achterlaten mag natuurlijk ook. Alle hulp is welkom!

Dank en groeten, John.

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

15
17/01/2020
21:28

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
17/01/2020 | 0:00

So far so good

Ook de derde geplande training afgevinkt! Hopelijk kan de snelheid binnenkort wat omhoog ... ;-) Mijn rit van 14 januari 2020