Inge Niesse

Hart fietsen voor het goede doel!

( Lid van team: FC De Lachende Binnenband )

Doneer nu
Meer informatie

Al surfend op het internet kwam ik Cycle Berlin van de Hartstichting tegen. Meteen dacht ik... dit ga ik doen!!! En vervolgens sloeg de schrik me om het hart.... kan ik dit wel? Want ja, laten we eerlijk zijn..... na al wat jaartjes hart- en vaatproblemen blijft het toch een uitdaging om fit te blijven. En 750 km fietsen in 5 dagen is toch wel wat!

Nu ben ik niet voor één gat te vangen dus JA..... ik ga het doen! Maar niet alleen.... want uiteraard "strikte" ik mijn allerliefste vriendje Gert, die ook altijd voor alles in is, om met mij mee te gaan. En uiteraard moest ik mijn lieve vriendin Judith vragen aangezien zij top gezelschap is en zo'n bikkel die altijd een uitdaging zoekt. En zo onstond ons team FC De Lachende Binnenband! 

Van 8 t/m 13 juli 2020 fietsen we met FC De Lachende Binnenband van Apeldoorn naar Berlijn. Vijf maanden trainen voor 750 km fietsen in vijf dagen. Een hele uitdaging maar voor het goede doel namelijk geld ophalen voor het onderzoek naar Hart- en Vaatziekten. Steek ons een hart onder de riem en sponsor ons!

Heel erg bedankt alvast! 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

10
18/03/2020
18:16

Ronald

Bekijk alle