Birsen Karatay

Ik fiets naar Berlijn! Met en voor een sterk hart 💖 voor iedereen!

Doneer nu
Meer informatie

Gewoon recht voor zijn rap: ik wil heeeel graag naar Berlijn fietsen. Waarom? Omdat ik dol ben op fietsen en omdat ik dol ben op Berlijn. Liefst in een groepje, liefst in een sukkeldrafje op de racefiets. Maar je kunt niet alles hebben, dus met de Hartstichting, met 40 anderen naar Berlijn racen is ook geweldig!

En  ik doe er ook iets goeds mee. Want iedereen kent wel iemand die aan een hart- of vaataandoening lijdt of hieraan is overleden. Mijn vader was een hartpatiënt en overleed aan een hart-aneurysma. Een zeer goede vriend heeft op dit moment hetzelfde.

Dus help je mee? Ten eerste voor het goede doel natuurlijk. En ten tweede om mijn droom te helpen verwezenlijken. Of andersom 😜.

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

85,60
18/02/2020
22:08

Collega's

Bekijk alle