Cycle Berlin - 8 t/m 13 juli 2020

Het coronavirus krijgt een steeds grotere impact op onze samenleving. Wij hopen dat de gevolgen hiervan voor jou en jouw omgeving beperkt zullen blijven. Natuurlijk houdt het coronavirus ook ons, als Hartstichting bezig en werken wij hard om onze patiënten-achterban zoveel mogelijk te ondersteunen en om ons belangrijke werk voor Nederland zoveel mogelijk door te zetten.

Op basis van de nieuwe maatregelen die maandag 23 maart zijn aangekondigd, moeten wij helaas, met pijn in ...ons hart, Cycle Paris 2020 opschorten. Heel vervelend, maar jullie gezondheid en die van anderen hebben de hoogste prioriteit.

Het team is momenteel druk bezig om alle alternatieve mogelijkheden in kaart te brengen. We streven ernaar om 6 april duidelijkheid te hebben over de toekomst en het vervolg van Cycle Paris en Cycle Berlin.

Iedereen bedankt voor alle lieve en supportende berichten richting de organisatie. Dit doet ons goed! Voor nu, zorg goed voor jezelf en voor anderen.

 

Waarvoor fietsen we naar Berlijn?
Iedere dag sterven er in Nederland 105 mensen aan hart- en vaatziekten. De Hartstichting doet onderzoek en geeft voorlichting om hart- en vaatziekten eerder op te sporen en beter en sneller te behandelen. Hier is geld voor nodig en jij kunt hieraan bijdragen. Laat jouw hart hiervoor kloppen tijdens Cycle Berlin. Fiets mee naar Berlijn en kom in actie tegen hart- en vaatziekten!

Inschrijven

Wat is Cycle Berlin?

Berlijn? Ik fiets liever naar Parijs

Lees meer Lees minder

Fiets met ons mee en haal geld op voor onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Fiets mee!
  Bekijk alle
17/03/2020 | 15:26

Update coronavirus

Natuurlijk houdt het coronavirus ook bij ons de gemoederen bezig. Hoewel de afgekondigde maatregelen vooralsnog duren tot en met 6 april, hebben de gevolgen impact op de voorbereidingen. Als organisatie die zich inzet voor de gezondheid van mensen, vinden wij het onze verplichting om veiligheid en gezondheid altijd de hoogste prioriteit te geven. Om die reden volgen wij de ontwikkelingen rondom het virus op de voet. We staan in nauw contact met gespecialiseerde instanties zoals het RIVM en GGD om (eventueel lokaal en internationaal) tijdig maatregelen te nemen. De richtlijnen van het RIVM zijn hiervoor het uitgangspunt. Jullie welzijn en veiligheid staan voor ons voorop. Op dit moment is er echter geen reden om Cycle Paris of Berlin af te gelasten. Zorg goed voor jezelf en voor anderen.
15
01/04/2020
21:01
Bekijk alle